"Problemlösning är vår specialitet"


 Vår affärsidé

Vi erbjuder kundanpassade, högkvalitativa tekniska lösningar inom svetsning där vår kreativitet och flexibilitet gör oss drivstarka.
Vi strävar alltid efter hög kvalitét och innovation med leveranssäkerhet för varje unik kund . Kunskap och utveckling är en hörnsten i vår verksamhet.

 

Om WeldUp

"Kvalitét är vår prioritet"


Weldup Sweden AB startades upp år 2020 av två svetsare med efterlängtad kompetens i svetsindustrin. Tillsammans har de byggt upp Weldup till en svets industri som har det lilla extra.
Det fanns en dröm, att bygga upp en industri som gynnar det lokala samhället med arbeten och när- producerade produkter för hem och offentliga miljöer. Produkter som håller måttan i väder och vind, så vi kan gynna miljön och minska konsumtion. Våra produkter håller i generationer..

Mitt i pandemin har vi alltså byggt upp vår kundkrets och verksamhet. Det har varit en motig resa, som för många andra men vi tar stolthet i att vårt arbete och att våra produkter talar för sig självt. Vi prioriterar alltid kvalitét och säkerhet med hållbara material vare sig om vi gör serie produktion eller enstaka projekt. 
Därför finns vi ännu kvar ännu trots världens kriser genom åren. Vår prioritet är kvalitét.

Vi erbjuder kundanpassande, högkvalitativa tekniska lösningar enligt våra kunders önskemål och behov.

Vi arbetar med allt från legotillverkning till specialkonstruktioner med flexibilitet. Vi svetsar och konsulterar på plats ute hos kunden där det behövs.
Vi erbjuder svetsning i material som - låg legerat till höghållfasta stål i både svart, vitt och aluminium. Vi är specialiserade på TIG, MMA, MIG, MAG-svetsning.

...............................................................................................................................................

"Det är viktig för oss att tillsammans med kunden hitta smarta, innovativa lösningar som är anpassade till ett kundspecifikt behov".